Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Купа Шеф №1

Арт.№ 4300053

Изненадайте шефа подобаващо за специален повод: рожден ден, имен ден, кръгла годишнина, с шеговита купа "Шеф №1". Подарете му нещо колкото закачливо, толкова и трогателно. Сега е Вашият момент да го повишите в "Шеф №1" и да го просълзите от умиление. Подходящ подарък за фирмено парти или тиймбилдинг. 

Цена

6,95 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Шеговита купа "Шеф №1" - забавен подарък, с който ще предизвикате усмивки и ще трогнете Вашия шеф за рожден ден, имен ден, юбилей, фирмено парти. Наградете го закачливо с този приз и му благодарете за доверието и помощта. Бъдете сигурни, че жестът Ви ще бъде оценен, особено ако имате шеф с чуство за хумор!

Характеристики: 

- Изработена от PVC;
- Размери 13,5x7 см;
- Стандартен надпис;
- Предлага се в златисто, с черна стойка.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: PVC

Размер: 13,5 х 7 см

Видове подаръци: Купи

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.