Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Конспирацията Босх

Арт.№ 1310327

Бъдете оригинални с подаръка си независимо от повода. Подарете йъсче история на колега, шеф, брат, съпруг, приятелка, племенница и на всеки, който обича да чете исторически романи. 

Цена

2,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

"Конспирацията Босх" е роман, изграден от страсти, авантюри и мистерии. Действието се развива през ХVІ в. – разцвета на Ренесанса и засяга сложните и пълни с интриги отношения между великите европейски държави по онова време и Папството. Все пак водещ е криминалният сюжет, в който са замесени по много оригинален начин велики художници като Йеронимус Босх и Леонардо да Винчи. Има и любовна история, която е движещата сила на едно паралелно разследване, предприето от млада влюбена жена Габриела Бенчи, която впрочем е единственият измислен персонаж в романа, макар родителите й да са исторически личности.

Убийствата, машинациите, виновниците и братството на художниците са плод на авторовото въображение. за сметка на това споменатите събития в тази интрига и местата, където тя се развива, са истински. Такъв е случаят например с проведените два църковна събора (включително Латеранският); манипулациите, замислени от френския крал за дискредитиране на папата; играта на съюзи между великите европейски държави; чумата във Венеция; опита за нахлуване на англичаните във Франция; за пребиваването на император Максимилиан във френското абатство в Боа льо Дюк; споменатото творчество на Босх и на Да Винчи, както и научните трудове на последния, а и множество детайли като измислянето на часовника, съществуването на Барбара Дискюи (извънбрачна дъщеря на императора) или пък описанието на строежа на „Свети Петър” в Рим.

ИСБН: 9789542811732

Страници: 350

Корица: меки корици

Тегло: 0.35

Дата на издаване: 2019-07-18

Автор: Ив Жего

Издател: Сиела

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.