Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ваучер кулинарна работилница Декорация на меденки 22.11

Арт.№ 0330723

Да събудим заедно коледното настроение месец по-рано с нашата предколедна работилничка за декорация на меденки.

Забавно, полезно, цветно и вкусно се очертава да бъде нашето събитие и най-важното - с МИСИЯ!

Освен, че ще усвоите методиката на украсяване на меденки, ako желаете Вие можете да оставите част от тях като дарения за добра кауза. Останалите занесете у дома и  зарадвайте своите близки с тези медени изкушения декорирани ръчно от Вас самите. 

Да отворим сърцата си и бъдем пример! 

Подарете ваучер за сладката ни работилничка на своята сестра, колежка, приятелка, гадже, племенница за имен ден, рожден ден или просто така, без повод и изцяло заради вкусната и благородна идея!

Вземете един и за Вас и прекарайте няколко незабравими часа в света на меденките!

На това вълшебство ще ни научи Ели, която вече години наред декорира медени вълшебства и прави хората щастливи!

Цена

35,00 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предколедна работилничка с кауза!

Подарете си усмивки и вкусни моменти като закупите Ваучер кулинарна работилница Декорация на меденки. Грабнете един и за Вашата сестра или приятелка. Научете се заедно как да декорирате изящни меденки в приятна компания и под ръководството на истински кулинарен специалист. Запалете коледния дух и дайте частица от себе си за добрата кауза!

Дата: 22.11.

Начален час: 18:30ч. 

Продължителност: 2ч. 30мин.

Място: Магазин на Podaraci.bg  в гр. София, ул.Софроний Врачански 25. 

Ваучерът включва обучение на специалист по декорация на меденки, няколко меденки на Коледна тематика, украсени лично от Вас, които ще отнесете вкъщи, за да зарадвате близките си. 

Забележка: 

*Ваучерите задължително се заплащат преди събитието!

Можете да закупите ваучер като платите с карта, наложен платеж или на място в магазина ни. 

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.