Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ваучер Арт Работилница - восъчна живопис за напреднали

Арт.№ 0330577

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в нашия workshop по Енкаустика за напреднали, където освен,че много ще се забавляваме заедно, ще творим и големи красоти, които можете да подарите на любим човек.

Цена

55,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дата на събитието: 03.07.2019г.

Място на събитието: Магазин на Podaraci.bg, гр. София, ул. Софроний Врачански 25.

Ваучерът е за 1 човек и включва теоретично и практическо обучение по основи на Енкаустиката за начинаещи. По време на уъркшопа ще Ви бъде показано от специалист как да направите сами изображения посредством енкаустика и да отпечатате върху Ваша тениска, шапка, кецове, текстилна чанта. Всички материали ще са осигурени от нас, а вие си носете кецове, шапки, тениски или други дрехи, на които да отпечатете създаеното от Вас изображение!

Побързайте! Местата са ограничени!

Очакваме Ви с ентусиазъм за лов на цветове и спомени!

Какво представлява техниката Енкаустика?

Енкаустиката е изключително интересна древна живописна техника, която създава картини, несравними с другите видове живопис. Основно достойнство на този вид живопис с восък, е прозрачността на живописния слой, под който прозира цветът на основата (на светлината). Технологично предимство е дълговечността на изображенията!

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.