Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Приказки от студиото по йога

Арт.№ 1310250

Страхотно предложение от издателство Ciela,  което ще зарадва много Вашата сестра, приятелка, колежка, племенница с афинитет към йогата и заплетените сюжети. 

Цена

13,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Книгата "Приказки от студиото за йога" ни запознава с историята на пет жени: Лий е талантлива инструкторка по йога със съвършен семеен живот, който е на път да се разпадне. Кетрин, масажистката в студиото на Лий, се старае да съхрани идеалното си семейство. Грациела е танцьорка, която мечтае за големия пробив в кариерата си, надявайки се тялото да не я изостави в последния момент. Имани е щастливо омъжена и успешна актриса, но все още не може да превъзмогне загубата на скъп за нея човек. Стефани работи като сценаристка, но преумората е на път да я съсипе. Общото между петте героини е студиото по йога, където се развиват и сюжетите на отделните им истории.
Рейн Мичъл свързва обрата в историята на собствения си живот тъкмо с неочакваната си среща с йога след тежко физическо нараняване. Това събитие авторката описва като „любов от пръв поглед“ – йога се оказва практика, която отговаря на много от вътрешните потребности и помага да се справи със затрудненията в живота.

ИСБН: 9789542811206

Страници: 306

Корица: меки корици

Тегло: 0.23

Дата на издаване: 2019-07-05

Автор: Рейн Мичъл

Издател: Сиела

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.