Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Палитра сенки vintage black

Арт.№ 0920004

Палитра сенки с руж 5 цвята в нестандартна ретро опаковка под формата на тефтерче в черен цвят - оригинален, различен и практичен подарък за всяка дама.

Поднесете нещо компактно и кокетно, което ще влезе във всекидневна употреба и бързо ще заеме важно място във всяка дамска чанта. 

Подарете палитрата на майка, сестра, приятелка, колежка и направете техния рожден ден, имен ден или друг празник още по-специален!

 

Цена

14,99 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Палитра сенки с руж 5 цвята в нестандартна ретро опаковка под формата на тефтерче в черен цвят - практичен и кокетен подарък за жени, отличаващ се с компактна и оригинална визия. 

Подарете идеалното допълнение към всяка дамска чанта. Изненадайте своята майка, сестра, племенница, приятелка или колежка за рожден ден, имен ден, 8 март или друг специален повод. 

Ако Ви предстои моминско парти и Вие сте булката, можете да подарите по една палитра на своите шаферки или приятелки на моминското парти, като скромно подаръче и спомен от събитието. 

Палитрата съдържа 4 цвята сенки за очи и 1 руж.

Марка IDC


№ 505103

Време за доставка: 1-2 работни дни

Пол: Жена

Видове подаръци: Грим

По интереси: Популярни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.