Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Папийонка от дърво - кафява

Арт.№ 0540003

Папийонка от дърво с кафяв цвят - един страхотен ръчно изработен аксесоар, който ще допълни стилно всеки официален или лежерен тоалет. Поднесете за рожден ден, имен ден, Свети Валентин, дипломиране.

Подарете на любимия мъж или вземете комплект папийонки за двама Ви - това би била една страхотна романтична изненада за Свети Валентин или годишнина и атрактивен аксесоар, който можете да използвате за семейната си фотосесия. 

Едно е сигурно - независимо от повода и от това на кого ще подарите папйонката, със сигурност няма да съжалявате!

Цена

35,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Папийонка от дърво в кафяво - един атрактивен подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, с който да издокарате любимия човек.

Дървените папийонки са изключително модерен аксесоар през последните години. 

Клас: УНИСЕКС

Материал: Дърво

Дървената папийонка е ръчно изработена.

Размер: 12х3 см

Забележка: Поради това, че продуктите са ръчна изработка, не могат да бъдат създадени два напълно идентични продукта. Възможни са минимални разлики между показаните на снимките и закупените продукти.

Материал: Дърво

Размер: 11,5 х 4,5 см

Време за доставка: 5-7 работни дни

По интереси: Оригинални

Пол: Мъж

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.