Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Персонализиран любовен комплект с течен шоколад

Арт.№ 0430218

Любовен комплект, включващ буркан "Нутела" с персонализиран етикет, две четки, зарове, белезници и секс въртележка. Развихрете въображението и се позабавлявайте с Вашата половинка! 
Продуктите са поставени в кутия на произволен принцип.

Цена

52,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Любовният комплект включва:
- Буркан "Нутела" от 750 г с персонализиран етикет
- Четки
- 2 бр.
- Белезници с пух, с възможност за регулиране на размера
- 1 бр. зарове 
Единият с надписи на всяка страна - спалня, градина, кухня, кола, душ и др., вторият с различни сексуални пози. Материалът, от който са изработен заровете, им позвлява да излъчват фосфоресцираща светлина в тъмното.
- Секс въртележка
В кутия с размери 10x1,7x10,5 см ще откриете кръгло колело-диск, с различни пози и аксесоари за секс игра. 6 пози, 6 места у дома! Завъртете секс стрелката и следвайте инструкциите! На гърба на кутията можете да попълните към кого е отправена поканата, както и кой прави подаръка.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.