Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Персонализирана тениска за най-добрия кръстник или кръстница

Арт.№ 0331352

Персонализирана тениска за най-добрия кръстник или кръстница е идеен подарък по повод на кръщене. Изненадайте кръстниците, които ще бъдат духовни водачи на вашето дете, с мил подарък, изработен точно за тях.  Тениските са с елементи на шевици и имат фолклорна препратка. Изберете подходящия размер на мъжка или дамска тениска и персонализирайте с име. Поднесете емоция и спомен!

Забележка: Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

19,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Персонализирана тениска за най-добрия кръстник или кръстница e тематичен и оригинален подарък за любимия кръстник или кръстница. Благодарете им, че са кръстили ващето дете по мил начин!

Размери на дамска тениска: 

S 58/40
M 60/43
L 62/46
XL 64/49
XXL 66/52

Размери на мъжка тениска: 

S 70/50
M 72/53
L 74/56
XL 76/59
XXL 78/62

Време за доставка: 5-7 работни дни

Видове подаръци: Тениски

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.