Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Планер за пътешественици

Арт.№ 1080006

Планер за пътуване с твърди корици и полускрита спирала - един фантастичен дизайнерски подарък, с който да поглезите себе си или да помогнете на специален за Вас човек да планира нови вълнуващи приключения. 

Подарете на всеки, който обича да пътува и планира с пожелания за нови хоризонти, красиви кътчета и незабравими спомени.

Едно е сигурно - избирайки планера, Вие ще направите някой пътешественик и приключенец ужасно щастлив!

Цена

29,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Планер за пътуване с твърди корици и полускрита спирала.

Дизайнерски планер, който ще бъде Ваш верен помощник в организирането на всички Ваши пътувания. Освен със стилен външен вид, планерът разполага със 174 страници, включващи календар за 2022 и 2023 г., както и:

* ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ, зададена в QR-кодове, водещи до най-добрите сайтове за:

- забележителности в България и чужбина
- места за настаняване
- транспорт (самолетни/автобусни билети, коли под наем, цени на горива)
- списък с посолствата ни по света и важна информация за твоите дестинации
 

* МОЕТО ПЪТУВАНЕ

- секции за информация и детайли относно пътуването
- резервации, детайли за настаняване/напускане
 

* МОЯТ БАГАЖ

- списък с нещата, които да вземеш със себе си
 

*МОЯТ ПЛАН

- места, които да посетя
- забележителности
- традиционна храна
 

*БЮДЖЕТ

- място, където можеш да си направиш равносметка за направените разходи
 

*МОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ОЦЕНКА

*МЯСТО ЗА СПОМЕН ИЛИ СНИМКА

 

Характеристики: 

 - Размер А5, твърди корици;

 - Полускрита спирала;

 - Обем от 174 недатирани страници, 100 г офсетова хартия;

 - Пристига при Вас грижливо опакован в красива подаръчна кутия.

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Размер: А5

Видове подаръци: Планери

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.