Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект Влюбено сърце

Арт.№ 0330213

Подаръчен комплект "Влюбено сърце" - един стилен подарък за любимата жена! Комплектът включва шоколадови бонбони, бутилка червено вино и шалче тип фишу. Подаръците са поставени в червена картонена кутия във формата на сърце. Изберете този романтичен подарък за Осми март, Свети Валентин, годишнина или без специален повод - за да покажете на Вашата половинка, че сърцето Ви е преизпълнено с любов към нея.

Цена

45,00 лв.

Изчерпана наличност
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

"Влюбено сърце" е подаръчен комплект за любимата жена, от който струи романтика. 


Какво включва подаръкът за дамите:

- Бутилка червено вино (мерло от Хърсово) във формата на сърце, 0,5 л; Алк. 12,5%

- Кутия бонбони с алкохол и вишни Cherry Queen, 125 г

- Шалче тип фишу (68 x 68 см)

Продуктите са поставени в червена картонена кутия с капак. Кутията е във формата на сърце, капакът е украсен със сатенена панделка.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.