Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна Коледна кошница 66

Арт.№ 0330992

Подаръчна Коледна кошница 66

Красива, изискана, вълнуваща! Това е Коледна кошница 66. Подарете на близки, роднини, приятели, колеги, партньори! Защото Коледа е точно зад ъгъла и защото вие можете да я направите магична за любимите хора!

Забележка: При поръчка на повече бройки подаръчни кошници, получавате отстъпка от цената. Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg

Цена

71,55 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Защото  допълнителна доза  настроение никога не е излишна! Подарете усмивки и Коледна атмосфера с една от специалните лимитирани кошницим, които изработихме за вас!

В празнично декорирана кошница са поставени:

- Бонбониера Тофифи 100 г
- Млечен шоколад Мерси 100 г
- Ръчно правени коледни меденки с украса 150 г

- Бонбони Рафаело 4 бр
- Бонбони Линд 4 бр
- Червено вино Старосел Сира 750 мл

-Кошницата е украсена с целофан и панделка, kоледна украса - клончета и шишарки.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.