Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна кутия с Jack Daniels

Арт.№ 0330977

Подаръчна кутия с Jack Daniels e чудесен подарък за стилни мъже, ценители на класното уиски и в частност черният етикет на Jack Daniels. 

Съдържа всичко необходимо, за да очарова и поднесе една незабравима вечер с приятна атмосфера и сладки емоции!

Изберете за юбилей, повишение, кумство, рожден ден, пенсиониране. Подходящ подарък за шеф или бизнес партньор, кум или кръстник. 

Цена

85,55 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Стилен и луксозен подарък подходящ за юбилей, пенсиониране, рожден ден, имен ден. Страхотна идея за кум, кръстник, шеф, бизнес партньор. 

Подаръчната кутия включва:

- Уиски Джак Даниелс 350 мл
- Печен бадем 150 г
- Шоколад Lindt Lindor Milk червен 100 г
- Тоблерон 50 г
- Бонбони Raffaelo - 5 бр.
- Бонбони Lindt микс - 5 бр.
- Подаръчна кутия
- Поздравителна картичка (по желание)

*В коментар към поръчката може да отбележите дали желаете коледна украса.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.