Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна кутия за дамите Red & Silver

Арт.№ 0330007

Подаръчна кутия за дамите Red & Silver - подарете романтична експлозия от вкусове и аромати за най-романтичния ден през годината! Впечатлете любимата жена с най-съвършения подарък!

Вечните рози са едно страхотно решение, защото можем да се наслаждаваме на красотата им много по-дълго. С бонбоните "Рафаело" никога не може да сгрешите, а кутията с чекмедже е поредният завършващ детайл, който прави подаръка стилен вид и носи елемент на изненада. 

Цена

120,00 лв.

Изчерпана наличност
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна кутия за дамите Red & Silver - един екстравагантен подарък за дамите, съчетаващ красиви рози в атрактивен цвят и вкусни бонбони. Очаровайте дамата на сърцето си за Свети Валентин, годишнина или друг специален повод. 

Изненадайте своята майка, сестра, приятелка, колежка и всяка жена, която обича нетрадиционните подаръци. Подарете емоция и атмосфера!

Какво включва подаръкът:
- Кутия с чекмедже;

- Бонбони "Рафаело": 150 г;

- 5 вечни рози, цвят сребро металик.

 

Размер на розата: височина 6 см. Ø 6,5 см
Срок на трайност: 1- 1,6 години

 

Как да се грижите за вечните рози?

- Не ги поливайте!

- Не ги дръжте във фризер!

- Не ги излагайте на директна слънчева светлина!

- Съхранявайте ги в среда с умерена стайна температура - нито на много студено, нито на много топло.

- Ако се събере прах, може да ги почистите внимателно с кърпа за прах.

- Не поставяйте нищо върху розите, това може да ги повреди. Те са много крехки.

- Не местете розите от тяхната кутия, за тях там е най-сигурно.

- Бъдете много внимателни, ако пренасяте вашите рози, защото са много нежни.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.