Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Масичка за задна седалка

Арт.№ 1430188

Създайте комфорт при пътуване за малчуганите. Прикрепете им удобна автомасичка, на която ще могат да похапнат без да трошат и без да се налага да спирате колата от движение, когато стане време за обяд. 

Подарете на своята сестра, най-добър приятел или любима двойка, която току що си е купила нова кола!

Светът се променя и улеснява ежедневието ни с всякакви новости. Ние от Podaraci.bg се стараем да Ви държим в крак с всички интересни идеи за подарък и практични джаджи, които улесняват живота Ви!

Цена

16,01 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Направете пътуването си по-забавно и конфортно за пътниците на задната седалка с помощта на сгъваема авто масичка . Може да се монтира на гърба на предните седалки и да се адаптира към различни модели коли. Закрепва се универсално към всеки подглавник посредством закрепващи ленти с куки, които се регулират по дължина. Тази масичка за задна седалка осигурява удобно място за храна и напитки на пътниците и може да се сгъне, за да спести място, когато не се използва.

Изработена е от издръжлива пластмаса, която е нетоксична и абсолютно безопасна. 

 

Тегло: 0.2

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.