Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кутия с карти Моите първи мигове

Арт.№ 1740004

Предлагаме Ви кутия, която помага да се запечатат важните мигове на бебето - как расте и какво ново научава за света около себе си.

Подходящ подарък за Ваша приятелка, която наскоро е станала майка!

Цена

32,55 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Какво съдържа кутията?
* 1 карта "Здравей, свят!", на която можете да напишете датата на раждане, ръста и теглото на малкото съкровище.
* 12 карти, с които да отбелязвате месец след месец как бебчето се превръща в голямо човече.
* 12 карти за най-важните мигове - от първата баня, през първото зъбче, та чак до прохождането.

* Всяка карта е с размер 12,5x8,5 см, изработена е от качествен картон и е завършена с мат ламинат, който я запазва здрава.

Как се използва продуктът?
* Запечатвайте най-ценните мигове с помощта на картите в тази кутията и се връщайте към тях, когато пожелаете.

Време за доставка: 3-5 работни дни

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.