Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Удобен рафт за бюро

Арт.№ 1430391

Организирайте бюрото си функционално и както на Вас Ви харесва! С този удобен рафт за бюро това е лесно като детска игра. 

Можете да го използвате като поставка за книги, часовници, вази, малки саксии, тетрадки, чаши и много други. 

Подарете на Вашата дъщеря за новата й стая или на Вашия син студент за неговата квартира.

Организирайте работното си място практично!

Цена

69,60 лв.

Цвят

  • Черен

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Удобен рафт за бюро

С помощта на този удобен рафт бюрото ви ще добие коренно различен вид. Рафтът за бюро е изработен от здрав дървен материал, който ви гарантира устойчивост, освен това се монтира изключително лесно и бързо. Но това далеч не е всичко, което той може да ви предложи. Можете да си го пренареждате така както на вас ви харесва и Ви се струва по-функционално. Например отделенията за книги да бъдат отгоре или отдолу, встрани или едно върху друго.

Характеристики на продукта:

• Рафт за бюро

• Състои се от 6 части

• Прикрепва се с болтове

• Материал – дърво

• Цвят – черно

• Лесно за монтиране

Тегло: 2.4

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.