Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект Лятна свежест

Арт.№ 0330998

"Лятна свежест" е стилен подарък, включващ козметичен комплект, вино и бонбони, поставени в стилна подаръчна кутия. 

Зарадвайте своята половинка, сестра, колежка, най-добра приятелка с вълшебство за всички сетива! Поднесете за 8 март, рожден ден, имен ден. 

Цена

75,40 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Комплект "Лятна свежест" е стилен подарък за дами, подходящ за специални поводи като рожден ден, юбилей, имен ден. Комплектът включва:
- Луксозна подаръчна кутия 
- Вино "Тера Тангра" сира 375 мл
- Бонбони "Ferrero Rocher" 100 г
- Козметичен комплект


Козметичен комплект Raphael Rosalee 7 части ягода и папая Fruits of Paradise 066 включва:
- душ гел - 150 мл
- пилинг за тяло - 150 мл
- лосион за тяло - 100 мл
- масло за тяло - 50 мл
- хайвер за вана - 50 г
- мрежеста гъба за баня
- кошница

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.