Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Машина за запечатване на храна

Арт.№ 1430364

Съхранете храната си по най-удобния и практичен начин с тази функционлна машина за запечатване на храна. 

Може да запечатате макарони, бисквити,сандвичи,салати, спагети, бонбони, кексове, чипсове,солети др. общо взето всякакви найлонови пликчета. Така те ще са свежи и ще останат защитени от домашни любимци или от всякакви замърсявания. Подарете на Вашата майка за Коледа или на Вашата сестра за имения й ден. Този страхотен уред им място във всяко домакинство.

Цена

21,81 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Машина за запечатване на храна

Машина за запечатване на храна Тази машина за запечатване на храна, която ви представяме тук определено е една добра инвестиция. Тя ще ви спести изхвърлянето на много останала, не ставаща за консумиране храна и други хранителни продукти. С тази машина за запечатване на храна може да запечатате останалата храна и да я запазите свежа и сочна. Може да запечатате макарони, бисквити,сандвичи,салати, спагети, бонбони, кексове, чипсове,солети др. общо взето всякакви найлонови пликчета

Начин на употреба :Включете нашата машина за запечатване на храна от черния бутон, който се намира в лявата и част сложете на нагряващата се ивица опаковката, която искате да запечатате и задръжте капака затворен около 4-5секунди.след това ще имате напълно запечатан плик – бързо и лесно!

размер 25 см .

Тегло: 0.2

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.