Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Репродукция Българка в тракийска носия

Арт.№ 0880051

Изпъкнете с оригинален подарък за важния повод на Вашата баба, майка, сестра, леля. 

Подарете нещо красиво, нещо българско, нещо затрогващо, нещо, което ще остане скъп спомен!

Репродукцията на Росица Хинкова ще отговори на всички изисквания и дори ще насмине очакванията!

Цена

48,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Автор: Росица Хинкова


Женската носия се отличавала със своята оригиналност и красота. Изисквала е много труд на момите. Всеки сукман носи белезите и характерните отличителни ширити на региона от където е момата. 

Народното облекло на населението от Тракийската фолклорна област е многолико, поради големия обхват на тези земи. Тук се срещат различни видове народни носии, като разнообразието е силно изразено при женските носии.

Сукманената женска носия е най-носената из цяла България. Състои се от бяла памучна риза и сукман, с типичните за всеки регионбродерии. В Тракийската област имаме богатство на бродериите иорнаментите. Най-често сукманът е без ръкави, но на някои места се среща с къс и дори с дълъг ръкав.

Репродукцията представлява  висококачествен печат с еко мастила върху италианска канаваца, каширана е върху твърд гръб. Репродукцията е аранжирана в подходяща за изображението рамка и е готова за окачване. 

Размери: 25х30 см. 

 

Код: 16773

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.