Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кутии за разделно хранене 7бр.

Арт.№ 1430374

Решили сте да се вземете в ръце и да свалите излишните килограми като се храните разделно?

Ние можем да Ви улесним с тези практични кутии за разделно хранене, с които няма да Ви се налага да броите калориите, Те контролират порциите и са оцветени в съответния цвят на хранителната група.

Подарете на своята сестра, дъщеря, приятелка, гадже за рожден ден, имен ден, Коледа. 

 

 

Цена

16,42 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Живейте по-здравословно и влезте в чудесна форма до лятото с помошта на разелното хранене.

Структурирайте храната си в тези практични кутии за разделно хранене. 

В тях можете а съхраните отделно плодовете, зеленчуците, протеините, здравословните мазнини,семена, сосове и въглехидрати. Те са перфектни за контрол на порциите. С тях няма да Ви се налага да броите повече калориите. Просто трябва да напълните кутиите и да хапнете. Кутиите са оцветени в съответния цвят на хранителната група. Има два жълти контейнера за семена и сосове. За здравословните мазнини като хумус,сирене и ядки имасин контейнер. Здраво опаковани протеини като месо, пиле и морски даровеса в лилава кутия. В оражеваса полезни въглехидрати като паста, картофи, ориз и хляб. Зелената е предназначена засвежи и хрупкави зеленчуци като броколи испанак. Червената е за плодовете като ябълки, горски плодове и грозде и др.

Характеристики:

7 бр.

Цветове: червен, зелен, оранжев, жълт, лилав,син

Размери:

• червена - височина – 5,8см. , диаметър на капака – 9.3см. , диаметър на дъното – 7.9см.

• лилава - височина – 4.3см. , диаметър на капака – 8см. , диаметър на дъното – 6.7см.

• жълта - височина – 3см. , диаметър на капака – 5.1см. , диаметър на дъното – 3.9см.

• зелена - височина – 5.8см. , диаметър на капака – 9.3см. , диаметър на дъното – 7.9см.

• оранжева - височина –5.1см. , диаметър на капака – 8см. , диаметър на дъното – 6.7см.

• синя - височина – 4см. , диаметър на капака – 6.4см. , диаметър на дъното – 5.2см. </p>

Тегло: 0.19

Дължина: 20

Широчина: 15

Височина: 7

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.