Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подарък за момиче в кутия

Арт.№ 0330567

Търсите идеялния подарък за момиче? Имаме специално предложение, на което едва ли ще устоите - комплект с изненади, поставени в оригинална кутия. Нежен и много ефектен, този комплект включва всичко необходимо, за да зарадвате едно момиче. 

Подарък за момиче в кутия е ефектна изненада за гадже, най-добра приятелка, сестра, колежка, и не само. Зарадвайте скъпо за Вас момиче по случай неговия имен ден, рожден ден или друг специален повод.

Цена

58,55 лв.

Цвят за розите

  • корал

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарък за момиче в кутия книга - едно от оригиналните решения за изненада, с която ще трогнете всяко момиче. 

Какво включва комплектът:

- Сребърно колие с висулка кристал във формата на сърце в нежен нюанс на розовото
Размери на кристал: 14 мм
Дължина на верижката: около 38 см

- Картичка с Ваше пожелание

- Балсам за устни Ягодово дайкири 5 г

- Сапунена роза

Чашката на цветето е изработена от ароматен пластичен сапун, зелената дръжката е пластмасова.
Размер на розичката: 4,5 см х 7,5 см

- Красива кутия

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.