Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Магнитен пясъчен часовник

Арт.№ 1430213

Предлагаме Ви едно различно подаръчно решение за ценители - ценители на красивите предмети, малките моменти и най-вече на ВРЕМЕТО!

С този ефектен магнитен пясъчен часовник ще оберете овациите за всеки специален повод - рожден ден, юбилей, дипломиране, сватба, пенсиониране. 

Подарете нещо красиво, което носи послание и винаги ще напомня как времето бързо се изплъзва между пръстите ни, но пък ако е оставило щастливи спомени, значи не е изминалло напразно!

 

Цена

24,91 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете оригинален подарък без еталон.

Този часовник е алтернативна версия на класическия пясъчен часовник, но вместо с пясък е пълен с металнистружки.

В основата на магнита, който ги привлича,  те падат бързо към него, образувайки красиви фигури. 

 

Тегло: 0.23

Дължина: 17

Широчина: 8

Височина: 8

Време за доставка: 3-5 работни дни

:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.