Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Анатомична облегалка за врат

Арт.№ 1430130

Подарете релакс  и антистрес решение за любим човек, чиято работа е напрегната или има мигрена и болки във врата. 

Направете часовете на креслото вечер вкъщи по-приятни!

Подарете на Вашата майка, баба, колежка или поглезете себе си стази удобна анатомична облегалка за врат. 

Цена

31,03 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Анатомична облегалка за врата

Фантастична облегалка ,ако страдате от хронична болка в шията, възпаление на горната част на тялото, скованост на врата или мигрена. 

За да се справите с негативните и вредни ефекти на съвременния начин на живот. С  ергономичен дизайн, безопасно и комфортно, облегалкатa ще поддържаща шията и главата Ви и ще помогне за облекчаване на хроничната болка.

Тя е като нежна "тяга". Помага за освобождаване на напрежението и отнема тежестта от мускулите в областта на главата и шията и Ви дава невероятно усещане за релаксация.  Използвайте облегалката 2-3 пъти на ден за 15-20 минути:

- на леглото докато почивате. -на дълъг път с влак или самолет, за да сте сигурни, че сте напълно отпочинали, когато стигнете до Вашата дестинация. 

 -на шезлонга или диван, докато гледате телевизия или четете<

- Компактна и лесна за съхранение и пътуване.  

Характеристики:

Размери:25,5см х 13 см х 16 см 

Тегло: 0.2

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.