Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подарък Серенада 21 - 09 ч

Арт.№ 1390003

Подарете романтичен и неочанкван подарък, който ше разтопи сърцето на всяка жена!

Да, точно така! Става дума за нещо  атрактивно и незабравимо - истинска старомодна серенада!

Музика от сърцето! Уникално изпълнение! Богат репертоар!

Накараяйте я да се просълзи от умиление за нейния рожден ден, юбилей или я изненадайте за Вашата годишнина или друга лична дата!

Страхотен подарък за гадже, съпруга, любима, годеница. Кажете "Обичам те"  с музика!

 

Цена

140,00 лв.

Брой песни

  • 2 песни
  • 4 песни

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

"Серенада" е музикална композиция, изпълнявана в нечия чест или за изразяване на любовта към близък човек. Тя може да има различни измерения. Веднъж е изискано признание в любов, друг път е изящно потвърждение за силата на вашите чувства, а понякога е идеално средство за помирение и извор на щастие.

Орлин Чолаков "Трубадура - Доставчика на щастие" е уникален изпълнител на серенади. Романтичната му натура, костюма на трубадур и богатият му репертоар превръщат серенадите му в незабравим и трогателен спомен.

Орлин Чолаков изпълнява:
Серенади- нежни и романтични италиански и испански песни,
италиански канцонети, руски романси и др.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.