Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект колажи с обети и звукова вълна

Арт.№ 0330733

Oригинален подарък за сватба или годишнина от сватбата - 2 колажа с обетите на двойката и звукова вълна, представяща 60 секунди от тяхната сватбена песен или друга специална за тях мелодия. Колажите могат да се изработят във формат А4 и А3 и да се поставят в рамка по избор, а QR кодът дава възможност да се чуе избраната песен. Забравете за клишираните подаръци и създайте незабравима емоция!

Цена

60,00 лв.

Размер на колажа

  • А4
  • А3

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Представяме на Вашето внимание оригинален подарък за сватба или годишнина от сватба - комплект от два колажа с обети и звукова вълна. Звуковата вълна представя 60 минути от песен. Това може да е тази от сватбения танц или друга специална за влюбените мелодия. Сканирайте QR кода и ще можете да се насладите на музиката!

Направете своеобразно обяснение в любов към половинката си или изненадайте свои близки, като им подарите обетите им в рамка.

Изберете размер на колажите, впишете име и изпълнител на песента, добавете обетите и за останалото се доверете на нас!

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.