Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Великденска кошница Рабит

Арт.№ 0331023

Не пропускайте да поканите пролетта и празничното настроение в дома и офиса! С великденска кошница "Рабит" това е лесна задача. Кошницата е оригинален и тематичен подарък за великденските празници, подходящ за семеен или корпоративен подарък. Поднесете усмивки и приятна атмосфера на родители, семейни приятели, колеги, служители, бизнес партньори. Разгледайте и останалите великденски кошници, които подготвихме за Вас с много любов!

Забележка: При поръчка на 8 бр. или повече подаръчни кошници, получавате отстъпка от цената. Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg.

Цена

90,80 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Великденска кошница "Рабит" е едно чудесно тематично предложение за подарък, с който можете да зарадвате своите близки, роднини, колеги, служители или бизнес партньори. 

Красиво опакована, кошницата носи пролетно настроение, усмивки и  сладки емоции. Подарете радост!

В кошницата сме поставили: 

- Козунак "Панетоне" 500 г
- 2 бр. десерт на Loacker 
- Великденски заек на Lindt 10 г
- Бисквити в метална кутия 100 г
- Пурички Канафето на "Рошен" 140 
- Бутилка вино "Рока" 750 мл

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.