Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект за кръщене на момиченце + подарък рамка Baby

Арт.№ 0331399

Подаръчен комплект за кръщене на момиченце + подарък рамка Baby е подарък, изпълнен с емоция и празнично настроение!

Подарете персонализирана торбичка, персонализирано бебешко боди и пожелание в рамка, а ние ще добавим е една фоторамка за снимки от нас, ей така за разкош и звезди в очите!

Заложете на този  нежен подаръчен комплект за кръщенето на вашата кръщелница, племенница или дъщерята на ваша приятелка. 

Забележка: Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

51,23 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект за кръщене на момиченце + подарък рамка Baby е мила и оригинална изненада за Свето кръщение.

Включва персонализирано бебешко боди, персонализирана памучна торбичка и пожелание в рамка + безплатно допълнение от нас - фото рамка Baby.  Поднесете за кръщенето на вашата внучка, племенница или бъдеща кръщелница. 

Размер на рамката 18х13 см, възможност за избор от няколко цвята. 

Материя на бодито: 100% памук. 

Размери (см):
                          6 месеца    9 месеца    12 месеца    18 месеца
Ширина             21 см        23 см           25 см            27 см
Дължина           38 см        40 см           42 см            44 см    

Размер на памучните мешки: 38 x 42 cm 

Натурален цвят на памука.

 

 

 

Време за доставка: 7 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.