Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна кошница Руски Стандарт Голд

Арт.№ 0331110

Подарете наслада за сетивата и слънчеви емоции с подаръчна кошница Руски Стандарт Голд. Подходяща за парти край басейна, ергенско парти, юбилей, рожден ден. Ефектен начин да благодарите на адвокат или доктор за чудесно свършената работа. 

За поръчка на повече от 8 кошници получавате отстъпка от цената! Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg

Цена

85,55 лв.
71,01 лв.
Спестявате 14,54 лв.

Остават:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна кошница Руски Стандарт Голд - свежа изненада за всеки повод през лятото. Поднесете за рожден ден, имен ден, юбилей, моминско парти. 

Кошницата е опакована с целофан и се доставя в транспортен кашон. 

Кошницата съдържа: 
-Руски стандарт Голд 
-Сок Раух портокал 1 л
-Печен бадем 80 гр
-Ананас
-Шоколад Merci с портокал 100 гр

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.