Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Полет със самолет над язовир Искър

Арт.№ 1250001

Полет над язовир Искър за двама или трима пасажери - един необикновен подарък-преживяване, с който ще създадете незабравим спомен за скъп човек. Полетът е оригинална изненада за сватба, годишнина от сватба или друг специален повод. Също така можете да се обяснете в любов на своята половинка по един незабравим начин!

Продължителност на полета: 25 мин.

Цената се определя от броя пасажери.

От 1 декември до 1 юли не се извършват полети поради лошите метеорологични условия.

 

Цена

205,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Иска Ви се да полетите като птица и да се насладите на прекрасни гледки отвисоко? Или може би да подарите това неповторимо усещане на скъп за сърцето Ви човек? Предлагаме Ви необикновен подарък-преживяване - полет над язовир Искър и покрайнините на столицата. 

Насладете се на красивити сини води на язовир Искър и на шеметните гледки, които ще се открият пред очите Ви. Ще имате възможност да видите заливите на язовира, зелени поля, както и планината Рила с връх Мусала. Полетите се извършват от село Лесново, разположено на 30 км от София.

Продължителност на полета: 25 минути.

Важна информация: 
- Има възможност за организиране на трансфер от София срещу допълнително заплащане. 
- Ако полетът се анулира поне 24 часа преди неговото изпълнение, се възстановява сумата в пълния ѝ размер.
- В деня на пътуването се изисква валиден паспорт. 
- Капацитетът на самолета е за до трима пасажери. Един сяда до пилота и двама на задните седалки.
- Сумарно килограмите на пасажерите на задната седалка не трябва да надвишават 180 кг. Килограмите на пасажера на предната седалка не трябва да са повече от 90 кг.
- Полетите се извършват от понеделник до неделя само в подходящи метеорологични условия.
- Резервация се прави минимум 48 часа преди полета.
- 24 часа преди полета резервацията се препотвърждава на база метеорологичната обстановка.
- На борда на самолета могат да се качват само пасажери над 3-годишна възраст.
- Домашни любимци не са позволени на борда.

При ваучер за един пасажер, за да се направи полетът, е необходимо да има поне още един записaл се за уречения ден и час. 

Ваучерът е валиден една година от датата на издаване. 
След закупуване на ваучер, повече информация за ползването на услугата можете да получите на контактите, които ще откриете на самия ваучер.

Услугата се изпълнява от "Джет Опс Юръп" - лицензиран авиационен оператор със САО № BG 38 и седалище в град София. Дружеството разполага с триместен самолет Cessna 182, с който се изпълняват туристически панорамни полети с излитане от летище Лесново.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци:

По интереси: Нестандартни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.