Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Работен планер

Арт.№ 1080004

Дизайнерски планер - страхотно решение за подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, дипломиране, ново начало и т.н. Изберете този вдъхновяващ подарък за Вас или за Вашата сестра, приятелка, колежка. С този практичен подарък Вие подарявате и пожелание за сбъднати мечти!

 

Цена

29,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Персонален планер с твърди корици и полускрита спирала „ПРЕСЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ“.

Дизайнерски планер, който ще бъде верен помощник в организирането на ежедневните Ви задачи. Освен със стилен външен вид, планерът разполага със 174 недатирани страници, включващи календар за 2019 и 2020 год., както и:

*Месечен план

- приоритети
- цели
- важни дати
- месечно предизвикателство

*Седмичен план

- седмични приоритети и задачи
- основни задачи
- бележки/записки

*Страници за твоите идеи и вдъхновения

* Годишен план и равносметка

На Ваше разположение са и няколко страници, в които свободно можете да опишете Вашия годишен план – основните Ви цели и стъпките към тяхното постигане.

Липсата на фабрично датирани страници позволява използването му да започне, когато пожелаете.

 

Характеристики: 

 - Размер А5, твърди корици

 - Бяла полускрита спирала

 - Обем от 174 недатирани страници, 100 г офсетова хартия

 - Пристига при Вас грижливо опакован в красива подаръчна кутия

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Размер: А5

Видове подаръци: Планери

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.