Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Шампанско със златни частици

Арт.№ 4600016

Пенливо вино със златни късове - един много изискан и екстравагантен подарък, подходящ за специални поводи, като юбилей, годишнина, рожден ден, сватба, Св. Валентин. 

Подарете на скъп за Вас човек златни моменти и емоции. Поднесете една по-специална наздравица!

Цена

18,90 лв.

Милилитри

 • 200
 • 750
 • 1500

Продукти за персонализация

Добавете роза:
 • Шоколадова роза ръчна изработка 50 г
  + 33,00 лв.
Добавете подкова:
 • Подкова за късмет, златиста
  + 16,90 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме ви един оригинален подарък за вашите близки, приятели и колеги - бутилка шампанско със златни късчета.
 

Характеристика: 

Пенливото вино е марка Остерайх Голд, Алк. 9,5%

Златни късове, от 23-каратово злато

Подходящо за консумация

С подаръчна картонена кутия

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.