Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Щайга четворка белот плюс подарък

Арт.№ 0330103

"Четворка белот" е подаръчен комплект за ценителите на бирата и запалените картоиграчи. Оригинално решение събрано в дървената щайга и страхотен подарък за всеки заклет фен на бирата и белота. 

Изберете за приятел, колега, брат, шеф, партньор или просто така, за една мъжка сбирка. Устройте си истински маратон с много бира и белот.

Цена

38,00 лв.

Подарък

 • Тесте карти за белот

Персонализирай продукта:


Добавете още

Добавете ядки
 • Печено кашу "Детелина" 80 г - Няма наличност
  + 5,50 лв.
 • Печен бадем "Детелина" 80 г - Няма наличност
  + 5,00 лв.
 • Печен фъстък "Детелина" 80 г - Няма наличност
  + 2,30 лв.
 • Печен шам фъстък "Детелина" 80 г - Няма наличност
  + 5,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

"Четворка белот" е подаръчен комплект за ценителите на бирата и запалените картоиграчи. В дървената щайга ще намерите 4 бутилки бира "Хайнекен", настолен звънец "Дай бира" и ПОДАРЪК  тесте карти за белот.

Тестето съдържа 55 карти: 52 ocнoвни карти - четири "цвята" ("бoи"), включващи пo 13 карти c нараcтваща cила и 3 жoкера. Картите са 100 % пластик, което означава, че трудно се драскат и са изключително гъвкави. 

Грабнете за рожден ден, имен ден на приятел или просто така, за петъчна сбирка с тайфата на бира и белот!

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.