Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърен медал Талисман Надежда, с масивно златно покритие

Арт.№ 0420069

Подарете запомнящ се подарък! Подарете емоция и мил спомен в най-чист вид!

Талисманът Надежда е повече от специален. Той е подходящ за рожден ден, юбилей, годишнина, сватба, пенсиониране, имен ден, Свето кръщение. 

Подарете на приятелка, своите родители, баба и дядо, учителка, абитуриент, колега или шеф. 

 

Цена

111,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Талисманът "Надежда" е от чисто сребро 999/1000 и цялостна позлата 24К. На лицето на медала е изобразена жена, която държи глухарче. Глухарчето е символ на надежда, ново начало и изобилие. Напомня, че колкото са семенцата по пухкавия му калпак, толкова нови врати и нови възможности има при теб.
На гърба на медала е изобразена котва. Котвата е много древен талисман, той е символ на надежда и спасение. Котвата е и християнски знак, символизиращ вярата, която е "безопасна и здрава котва за душата", това е знак на надеждата за спасение и символ на самото спасение.
Към талисмана е добавен обков, с помощта на който медалът може да се носи като медальон.

Вярата, надеждата и любовта са едни от основните и най-красиви добродетели. Легендата разказва, че през I в.пр.Хр. живяла жена на име София. Тя, заедно с трите си дъщери - Вяра, Надежда и Любов, никога не предали своята вяра и ценности, затова през годините те станали символ на сила и святост. Техният празник празнуваме на 17-ти септември.

Нека имаме Вяра в благородството на човешката природа, във величието на Надеждата и в пълнотата и радостта от Любовта!

Технически характеристики: 

Метал: Сребро с цялостна позлата

Проба: 999/1000

Тегло: 8 г

Размер: 24 мм

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Медали и Монети

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.