Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърна монета Кленов лист, Полярна мечка, 1 Oz

Арт.№ 0420116

Сребърна монета Кленов лист, Полярна мечка, 1 Oz - очарователна идея за подарък за юбилей, рожден ден, имен ден, годишнина, дипломиране или ново начинание. Чудесен начин да пожелаете успех на член от семейството или на приятел, който е ценител и колекционер на монетите. Поднесете един различен и елегантен подарък! 

Цена

207,00 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сребърна монета Кленов лист, Полярна мечка, 1 Oz 

Проба: 999.9/1000

Тегло: 31.103 гр. (1Oz)

Размер: 38 мм

Номинал: 5 $

Година на емисия: 2020

Полярната мечка лесно се разпознава по отличителната си форма.

От закръгленото, пухкаво тяло  до черния им нос.

Въпреки че кожата на мечката изглежда бяла,

всеки косъм е всъщност без пигмент и прозрачен с куха сърцевина,

която разпръсква и отразява видимата светлина,

подобно на това, което се случва с леда и снега.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.