Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Стъклено шишенце с парченца истински метеорит

Арт.№ 0330153

Един миниатюрен, но в същото време гигантски подарък в сантиментално отношение!

Подарете късче от Вселената! Изберете стъклено шишенце с парченца от истински метеорит! Подаръкът допълнително се персонализира с метална плочка, върху която се изписва кратък текст по Ваше желание. 

Поднесете на майка, сестра, любима и на всеки специален за сърцето Ви човек, който заслужава неземен подарък! Покажете им, че ги обичате до небето и ообратно!

Какво съдържа всеки анализ, който можете да добавите към своя пакет вижте ТУК!

 

Цена

44,90 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

ЗВЕЗДНИ АНАЛИЗИ
 • Нумерологичен анализ на име - Няма наличност
  + 59,55 лв.
 • Нумерологичен анализ на дата на раждане - Няма наличност
  + 99,55 лв.
 • Лунен планер+ Астро анализ на вашата Луна - Няма наличност
  + 88,00 лв.
 • Астро анализ на натална карта - Няма наличност
  + 125,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Един малък, но уникален подарък, какъвто със сигурност не сте подарявали до този момент - стъклено шишенце с парченца от истински метеорит! Покажете на семейството и приятелите си колко много ги обичате и колко специални са те за вас с този небесен подарък! Подаръкът допълнително се персонализира с метална плочка, върху която се изписва кратък текст по Ваше желание. По този начин подаръкът става още по-специален. Парченцата метеорит са със сертификат за автентичност, който се издава на базата на проведен рентгено флуорисцентно спектрален анализ.

Характеристики:

Шишенцето метеорит се предлага в луксозна кутия за бижута в няколко цвята - черен, син и червен.

Шишенцето е стъклено, с коркова тапа.

Височина (без тапата) - 4 см

Диаметър на дъното - 2 см

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Време за доставка: 2-3 работни дни

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.