Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Създайте подаръчна кошница с аперол

Арт.№ 0330574

Създайте подаръчна кошница с Аперол и ще подарите усмивки и добро настроение на всеки специален човек за всеки специален повод. Кошницата е изработена с внимание към детайла и съдържа точно това, което вие сте избрали! Брилянтен подарък за юбилей, рожден ден, пенсиониране, Коледа, имен ден. Изненадайте своята майка, колежка, мениджър или бизнес партньор с нещо класно и оригинално!

За поръчка на повече от 8 кошници получавате отстъпка от цената! Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg

Кошницата с продукти на снимката е примерна селекция. Вие решавате как точно да изглежда!

Забележка: В базовата цена е включена кошницата, декорация, панделка, текстилна основа, целофан.

Цена

32,50 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Създайте подаръчна кошница с Аперол - стилна изненада за юбилей, имен ден, рожден ден, Коледа. Поднесете експлозия от вкусове и емоции и усмихнете близък човек, приятел, колега, шеф за специалния му повод или просто, за да кажете Благодаря. 

Рецепта за коктейл Аперол Шприц

* Aperol - 50 мл
* Пенливо вино Mionetto Prosecco - 150 мл
* Газирана вода - 30 мл
* Лед
* Портокалово резенче - служи за украса

Използва се висока чаша за червено вино със столче.
Чашата се пълни почти догоре с лед.
Сипва се пенливото вино Mionetto Prosecco. Добавят се аперолът и газираната вода.
По желание може да се сипе и повече газирана вода.
Добавя се слайс портокал за украса.
Сервира се със сламка.

Забележка: При поръчка на повече бройки подаръчни кошници, получавате отстъпка от цената. Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.