Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Текстилна торбичка със зодиакален знак и девиз

Арт.№ 0331275

Текстилна торбичка със зодиакален знак и девиз е нашето свежо и еко предложение за подарък, който ще замени много найлонови торбички за еднократна употреба и ще се превърне в любим аксесоар за пазаруване. Подарете за рожден ден на своята сестра, колежка, племенница, с интерес към астрологията и зодиака. 

Забележка: За този продукт се изисква предварително заплащане.

Цена

20,20 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Текстилна торбичка със зодиакален знак и девиз - една страхотна идея за практичен подарък с мисъл за природата, който всеки почитател на зодиакалните знаци ще използва с удоволствие! Подарете за рожден ден на своята майка, колежка, сестра. 

Характеристики:
Дръжки с дължина 60 см 
Размери: 37,5 x 41,5 см
Състав: 100% памук (натурален, неоцветен)
Плътност: 140 г/м2

Време за доставка: 7 работни дни

Видове подаръци: Домашни потреби

По интереси: Нестандартни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.