Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Токио сет - подаръчен ваучер за суши, приготвено на място при вас

Арт.№ 1210001

Токио сет - подаръчен ваучер за суши, приготвено на място при вас. Страхотен подарък, с който яденето на суши ще се превърне в незабравимо преживяване. Ваучерът може да се използва за всеки важен повод като имен ден, рожден ден, юбилей, събирания с приятели, тиймбилдинги. Токио сет включва 5 вида суши по 20 хапки от вид (общо 100 хапки), шоу кухня с мобилен суши бар. Извън София цената се променя - начисляват се по 30 стотинки на километър. Валидност на ваучера: 1 месец от датата на издаване.

Цена

489,60 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Токио сет - подаръчен ваучер за суши, приготвено на място при вас. Страхотен подарък, с който яденето на суши ще се превърне в незабравимо преживяване. Ваучерът може да се използва за всеки важен повод като имен ден, рожден ден, юбилей, събирания с приятели, тиймбилдинги.

Токио сет включва 5 вида суши по 20 хапки от вид (общо 100 хапки), шоу кухня с мобилен суши бар.

Внимание: Извън София цената се променя - начисляват се по 30 стотинки на километър.

Валидност на ваучера: 1 месец от датата на издаване.

Какво включва Токио сет:

Нигири Тамаго
Гункан Тон Тартар
Урамаки Purple (сьомга в цвекло, уасаби майонеза, авокадо и кълнове от червена ряпа)
Урамаки Сьомга Тартар с Филиран Бадем (сьомга тартар, авокадо и филаделфия)
Футомаки Унаги с Ягода (змиорка, тамаго, авокадо и ягоди в оризова кора)

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.