Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ваучер кулинарна работилница Декорация на меденки 30.10

Арт.№ 0330721

Каним Ви на кулинарна работилничка, която ще изобилства от сладки емоции буквално и преносно. 

Ако винаги сте се възхищавали на красиви и празнични меденки, сега е Вашият момент да се научите как сами да ги декорирате по този начин. 

На това вълшебство ще ни научи Ели, която със златните си ръце вече години наред декорира медени вълшебства и прави хората щастливи!

Идвате ли с нас на сладко приключение?

Ваучерът включва обучение на специалист по декорация на меденки, няколко меденки, украсени лично от Вас, които ще отнесете вкъщи, за да зарадвате близките си. 

Подарете на своята съпруга, майка, сестра, колежка за имен ден, рожден ден или просто така, за да ги разведрите и а ги накарате да се почувстват обичани модерни домакини. 

Цена

35,00 лв.

Изчерпана наличност
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете си усмивки и вкусни моменти като закупите Ваучер кулинарна работилница Декорация на меденки. Грабнете един и за Вашата сестра или приятелка. Научете се заедно как да декорирате изящни меденки в приятна компания и под ръководството на истински кулинарен специалист. 

Дата:30.10

Начален час: 18:30ч. 

Продължителност: 2ч. 30мин.

Място: Магазин на Podaraci.bg  в гр. София, ул.Софроний Врачански 25. 

Ваучерът включва обучение на специалист по декорация на меденки, няколко меденки, украсени лично от Вас, които ще отнесете вкъщи, за да зарадвате близките си. 

Забележка: 

*Ваучерите задължително се заплащат преди събитието!

Можете да закупите ваучер като платите с карта, наложен платеж или на място в магазина ни. 

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.