Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Златна картина лъв

Арт.№ 0690101

Заложете на един буквално златен подарък с изтънчена визия! Картината е произведение на изкуството, което ще бъде бижу за всеки дом, в който е поставено!

Очаровайте своята майка, леля, сестра, любима учителка или колежка за важен повод - 8 март, рожден ден, юбилей. 

Подходящо подаръчно решение за представителите на зодия Лъв. 

Лъвът е Цар на животните и символ на смелост и сила! Обвържете пожеланието си с това и изпъкнете с елегантен подарък, който ще остане мил спомен!

Цена

197,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Луксозна репродукция на живописно пресъздаден лъв - заложете на подарък с артистична визия. Неповторима изненада за всеки любим човек, който цени изкуството!

Подарете на своите родители, майка, баба, брат, колега за юбилей, рожден ден, годишнина или на любим колега зодия Лъв. 

Характеристики: 

Изработена от 24 карата златно покритие под формата на тънък фин пресован златен лист.

Произведена от Orchids Gold.

Размери : 24.5/31см.

Предлага се в красива подаръчна кутия.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.