Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски подаръчен комплект Gold Spa Day

Арт.№ 0330146

Подаръчен комплект Gold Spa Day - едно буквално златно решение за подарък, с който ще впечатлите всяка дама. Усмихнете любимата жена със страхотна изненада като й кажете "Наздраве" с чаша шампанско със златни късчета. Подсладете вечерта с шоколад и поглезете всичките й сетива с качествена златна спа терапия за кожата, Поднесете за Свети Валентин, годишнина или рожден ден и оберете суперлативите!

Цена

69,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект Gold Spa Day е предназначен за дамите, които обичат изпипаните и изискани подаръци!

Той е издържан в златисто и включва добре подбрани продукти, които ще впечатлят всяка жена. Защото, когато става въпрос за любимaта ни жена, ние държим подаръците, които правим да са необикновени, заредени с емоция, любов и красота.

Кажете "Обичам те!" на половинката си по оригинален и неповторим начин! Поглезете я със златни продукти за кожата, романтика на свещи, шоколадови изкушения и чаша класно шампанско със златни частици!

Бъдете романтични и неустоуми с изненадата си на Свети Валентин, рожден ден, 8-ми март, годишнина, юбилей!

Какво съдържа комплектът:

- почистващи кърпички против бръчки със злато
- маска за устни със злато и колаген
- златна отлепваща се маска за лице, 120 мл
- бонбони Ferrero Rocher, 100 г
- свещ
- шампанско "Остерайх голд", 200 мл

Шампанското е с частици от 23 K злато и аромат на праскови и цитруси. Алк. 9,5%.

Продуктите са поставени в картонена кутия с прозрачен капак, която се връзва с панделка.
Размери на кутията: 23x23x11 см

 

Код на златна отлепваща маска: 3471 
Код на златна маска за устни: 3421
Код на почистващите кърпички: 7604

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.