Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект Gold Woman

Арт.№ 0330014

Подаръчен комплект Gold Woman - един от топ подаръците в магазина. Просто защото жените обичат подаръците, облечени в злато, и нестандартните послания!

Изберете едно буквално златно решение за подарък, с който ще впечатлите всяка дама. Усмихнете любимата жена със страхотна изненада, като й кажете "Наздраве" с чаша шампанско със златни късчета. Поднесете за Свети Валентин, годишнина или рожден ден и оберете суперлативите!

 

Цена

35,00 лв.

Чаша за шампанско

  • за майка
  • за жена
  • за баба
  • за съпруга

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект Gold Woman - атрактивна идея за подарък, който със златната си визия е способен да задоволи и най-придирчивия дамски каприз. 

Покажете на половинката си, че е Вашето злато, в Деня на влюбените или в деня на Вашата годишнина. Направете го по елегантен и кавалерски начин!

Подарете комплекта на всяка "златна" жена в живота Ви - Вашата майка, сестра, леля, племенница и се насладете на усмивките им!

Комплектът включва:

- Чаша за шампанско със стандартен надпис;
- Шампанско със златни частици, 200 мл;
- Подаръчна опаковка.

Пенливото вино е марка Остерайх Голд, Алк. 9,5%, със златни късове, от 23-каратово злато, подходящо за консумация. С подаръчна картонена кутия във формата на златно кюлче.
 

Чашата е стъклена, вместимост 200 мл.
Височина на чашата: 18 см.

Пол: Жена

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.