Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Чаша за шампанско НАЙ-ВЕЛИКАТА БАБА

Арт.№ 5600013

Чаша с надпис "Най-великата баба, която дава правилни съвети, както винаги!" - поднесете на Вашата баба своите най-големи почитания и обичате за всичко, което Ви е дала през годините. Бабите винаги са на наша страна, разбират ни и ни защитават въпреки пропастта между поколенията. Сега е моментът да й благодарите по мил и искрен начин!  С повод и без повод - подарете й глътка обич с тази елегантно гравирана чаша точно за нея!

Цена

17,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Чаша с надпис "Най-великата баба, която дава правилни съвети, както винаги!"- отдайте заслуженото и кажете "Обичам те" и "Благодаря" на жената, която винаги се е грижела за Вас и Ви е подкрепяла като втора майка- Вашата скъпа баба. 

Очаровайте я със стилен и запомнящ се подарък! Накарайте я да се почувства най-специалната баба на света, защото тя го заслужава! Изненадайте я за 8-ми март, рожден ден, юбилей, пенсиониране или просто така без повод, за да видите сияйната й  от щастие усмивка!

Характеристики: 
Чашата е стъклена

Вместимост 200 мл.
Височина: 18 см.
Предлага се в картонена кутия с прозорче отпред. 

Материал: Стъкло

Пол: Жена

Вместимост: 200 мл

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Популярни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.