Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Грамота за най-добра баба с подарък рамка

Арт.№ 0330038

Изнендайте скъпата си баба с мил и нетипичен подарък - грамота за най-добра баба с подарък рамка! Подарете ѝ най-искреното признание под формата на грамота.  

Покажете ѝ уважението, обичта и благодарността си за това, че винаги е до Вас и Ви подкрепя. Поднесете закачлива и емоционана изненада и създайте мил спомен. 

Грамотата е подходяща за 8 март, рожден ден, имен ден, кръгла годишнина, пенсиониране или без повод, просто защото Вашата баба го заслужава!

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

23,00 лв.
19,09 лв.
Спестявате 3,91 лв.

Остават:


Персонализирай продукта:


Добавете още

Чаша най-добрата баба
  • Чаша най-добрата баба
    + 7,00 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сигурно сте се замисляли колко е здрава връзката между Вашите деца и тяхната баба. Уж разликата във възрастта им е голяма, пък се разбират по-добре, отколкото Вие самите със собствените си деца и родители. Както се казва, "на един акъл са"!

Ето един чудесен начин да благодарите на бабата във Вашето семейство за подкрепата, търпението и вниманието, с които дарява Вас и Вашия палавник!

Тази грамота за най-добра баба е специално за нея!

От Вас се изисква само да ни изпратите името на бабата и имената на хората, които правят подаръка.

Получавате подарък - рамка във формат А4.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: А4

Материал: PVC

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.