Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърно колие Сърце в златист цвят

Арт.№ 0330314

Ако търсите елегантно дамско бижу за специален повод, с което да зарадвате своята съпруга или приятелка, това колие е отличен избор!

Класическата форма на сърце, символ на любов и силни чувства, ще стопли сърцето на всяка дама, а красивият златист кристал ще допълни цялостната еуфория.
Персонализирайте картичката с Ваше лично послание и оставете скъп спомен за празника!

Сребърното колие с висулка е чудесна изненада за Вашата съпруга, майка, дъщеря, сестра за рожден ден, имен ден, юбилей, 8 март. 

Цена

45,90 лв.

Изберете опаковка

  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сребърно колие с висулка кристал във формата на сърце в златист цвят - един стилен подарък, с който ще изненадате приятно всяка дама!

Бижутата винаги са били много елегантен и красноречив начин да оставите мил спомен с подаръка си, независимо от повода. Поднесете колието за специалния ден на своята майка, сестра, гадже, съпруга. Това е изпитан и брилянтен подарък, с който няма да сгрешите!

Размери на кристала: 14 мм
Дължина на сребърната верижката: около 45-50 см

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Популярни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.