Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Планер Луната в мен и Астро анализ на Луната

Арт.№ 0331126

Планер "Луната в мен" е  вълнуващ, необикновен и полезен наръчник, който ще ви помогне да се докоснете до тайните на Луната и да се синхронизирате с нея така, че тя да повлияе в положителна насока на вашата енергия, лична вибрация, планове, желания и мечти.

Какво ще откриете вътре и защо е индивидуален?
-Вашата натална карта (тя разкрива как планетите  са били разположени в момента, в който сте се родили)
-Кой знак управлява вашата Луна
- 12 Новолуния, 12 Пълнулуния  в рамките на 1 година ( от датата на поръчката)
-Темите за всяко новолуние и как се отнася за вас спрямо вашето разположение във вашата натална карта
-Място за да запишете вашите желания
-Към всяко Новолуние има мандала, която можете да оцветите
-Календар с дните подходящи за разкарсителни процедури според Луния календар 

Цена

88,00 лв.

Изберете пакет

  • Лунен планер и Астро анализ на вашата Луна

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Замисляли ли сте се, че желанието е въпрос на вземане на решение за това, което искаме да създадем и за изясняване на нашето собствено намерение. Веднъж записана нашaта мечта, тя активира нашето намерение-желание.

Изразете на глас, структурирайте и визуализирайте желанията и мечтите си с помощта на Планер "Луната в мен" - един необикновен, артистичен и много практичен подарък. Подарете на своята сестра, най-добра приятелка или любима колежка, която се интересува от Луната, нейното влияние върху нашия живот и начина, по който се чувстваме. 

Как работи планерът за вас?
Както Луната  влияе върху прилива и отлива на моретата и океаните, така влияе и на нас хората, коиито сме изградени от 70% вода. Най силно се усеща нейното влияние, когато Луната е във фаза Новолуние или Пълнолуние. Новолунието е символ на новото начало. Това е моментът, в който "посявате" семената на своите намерения, чиито плодове ще "берете" шест месеца по-късно, по време на пълнолунието в същия знак.

Планерът е поставен в елегантна дървена кутия на желанията, в която освен, че ще го съхранявате добре, можете да си наречете всяко ваше намерение, записано и поставено в “Кутията на Желанията”. 

Време за доставка: 5-7 работни дни

Видове подаръци: Планери

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.