Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърен медальон Свети Мина

Арт.№ 0420010

Сребърен медальон Свети Мина е стилно решение за подарък за годишнина, юбилей, кръщене, рожден ден и всеки специален повод. Свети Мина е известен като покровител на семейството, което прави монетата оригинална и подходяща изненада за младоженци. Пожелайте здраве, семейно щастие и бпагоденствие по различен начин. Създайте емоция и скъп спомен за Вашите любими хора. Изненадайте имениците (Виктор, Виктория, Минчо и Минка) на празника на Свети Мина с тематичен подарък. 

Цена

90,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сребърен медальон Свети Мина - елегантен и стойностен подарък за всеки важен повод. Изберете за специален за Вас човек, който е рожденик, юбиляр или именик. Особено подходящо решение за подарък на имениците, които празнуват в деня на Свети Мина (11 ноември): Виктор, Виктория, Минчо и Минка. Поднесете на Вашата съпруга, майка, сестра или приятелка за 8 март. Монетата е едно решение за подарък, с който ще оставите скъп спомен. Пожелайте щастие и благоденствие на любимите хора и нека Свети Мина ги закриля и пази от зло!

Известен чудотворец, Свети Мина е покровител и на сираците и бездомните, на всички народни лечители, знахари, войни, както и на хората, поели на дълъг път. Св. Мина закриля и жените, затова те се молят пред иконата на светеца за рожба, здраве на децата си, за радост и благополучие на дома. Свети Мина е покровител на семейството и неговото благоденствие.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: Сребро

Размер: 24 мм

Тегло: 8 г

Видове подаръци: Медали и Монети

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.