Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

365 дни романтика за мъж

Арт.№ 0330088

365 дни романтика за мъж - един ужасно сантиментален и романтичен подарък, който ще усмихне Вашия съпруг, годеник или гадже!

Накарайте любимия си мъж да се чувства винаги специален и  обичан! Изненадайте го за Свети Валентин, годишнина, друг специален повод, а защо не и без повод - точно защото любовта не изисква специални празници, тя е делнична, живее в ежедневието ни и никога не свършва!

Подарете емоция облечена в думи 365 дни в годината!

Цена

66,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

365 дена романтика за мъж - поднесете един вълшебен и много сантиментален подарък на любимия мъж в живота Ви. Това е страхотен начин да му напомняте колко много го обичате всеки един ден от годината! Подарете романтика 365 дни в годината!

Подходящ подарък за Свети Валентин, годишнина, друг специален повод или без повод. 

Подаръкът представлява кутия във формата на сърце, която съдържа 365 късметчета, колкото са дните в годината, навити във формата на папирус. 313 от тях са сини на цвят, а 52 са жълти. Защо?

Правила на играта: 
Всеки ден от понеделник до събота Вашият любим започва деня си, като тегли по едно синьо късметче, в което се намира Вашето любовно послание към него във вид на комплимент.

Примери за съдържанието на сините папироси:

Влюбена съм до полуда!
Ти си моето бонбонче!
Обичам те! на 60 различни езика
За останалите 52 дена, т.е. всяка неделя, той изтегля по едно жълто листче, което съдържа по-специално послание във вид на желание и неотворено Ви го предава. Вие го прочитате на глас и сте задължена да го изпълните на момента. 

Примери за съдържанието на жълтите папируси:

Да влезем в банята!
Направи ми палачинки!
Целуни ме страстно!
С този романтичен подарък ще показвате на Вашия партньор всеки ден от годината колко много го обичате! 

Съдържание: 313 сини и 52 жълти листчета 
Размери: дължина 15 см, ширина 14,5 см, височина 5,5 см.

Кутийката е във формата на сърце, цветът й може да има разминаване с тази на снимката.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.