Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Балсам за устни еднорог

Арт.№ 9200076

Балсамчета за устни със симпатични и забавни форми на еднорог. Зарадвайте своята племенница, сестра, приятелка с нещо цветно, ароматно и различно. Бъдете забавни и оргигинални в избора си на подарък.

Това със сигурност ще донесе много доволни усмивки от отсрещната страна!

Балсамите са с различни вкусове, които ще задоволят предпочитанията на всяка дама и малка госпожица. 

Цена

7,50 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Балсам за устни във формата на еднорог - един цветен и ароматен подарък за някоя малка или пораснала госпожица, която е мечтателка по душа и още вярва в еднорози. 

Еднорозите са не само в различни цветове, но и с различни аромати и вкусове.

Син - с вкус на кокос

Тъмноорозов - с вкус на боровинка

Лилав - с вкус на череша

Розов - с вкус на грозде

 

Марка IDC

Време за доставка: 1-2 работни дни

Пол: Жена

Видове подаръци: Грим

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.